Assortiment - Kizzmo

Ga naar de inhoud
Ons assortiment 4 way stretch spandex stoffen

Het assortiment lycra stoffen dat wij inzetten voor onze turnkleding kunnen wij leveren vanuit deze webshop.
Onze prioriteit bij het samenstellen van deze collectie lycra (spandex) is kwaliteit en stijl. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken. Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën;

Mystique - glanzende stretchstoffen met veel kleurimpact.
Mesh - fijne doorzichtige stretchgaas stoffen.
Lycra - standaard stretchstoffen in egale kleuren.
Pattern - stretchstoffen met patronen en kleurovergangen.
Hologram - stretchstoffen met holografische effecten.
Stretch voering - zachte stretchstoffen voor voeringen.
Coupons - regelmatig hebben wij restanten uit ons stoffenassortiment die wij tegen bijzonder gunstige prijzen aanbieden. Deze stofrestanten zijn meestal eindstukken van onze stofrollen. De kwaliteit hiervan is niet minder.

Wij plaatsen ook regelmatig nieuwe stoffen online.Prijzen
De prijzen staan per 50 cm aangegeven. Je bestelt per eenheid van 50 cm. De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling
Bij ons kun je veilig betalen met iDEAL of Bancontact (België), via je eigen bank, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verzendkosten
Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. De verzendkosten zijn niet in de eindprijzen van onze producten gecalculeerd. Wij berekenen dan ook beperkt de verzendkosten namelijk € 3,50 voor pakketten (binnen Nederland) met een ordergrootte tot € 50,-. Voor orders binnen Nederland vanaf € 50,- worden geen verzendkosten berekend.
Verzendkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn € 10,00 (t/m 2kg). Voor orders naar België en Duitsland vanaf € 75,- worden geen verzendkosten berekend. De kosten voor andere landen zijn op aanvraag.

Levertijd
Bestellingen worden zo spoedig mogelijk verzonden. Bestelde artikelen kunnen ook op afspraak worden afgehaald bij ons atelier. Wij streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur zijn gedaan nog dezelfde dag te verzenden. Indien je in het weekend of op feestdagen bij ons bestelt, wordt het pakketje op de eerstvolgende werkdag verzonden. Het kan voorkomen dat een door jou besteld artikel niet voorradig is. In dat geval nemen wij contact met je op wanneer er geleverd wordt.

Retouren
We vragen je contact met ons op te nemen wanneer een product of levering niet in orde is. Dit kan per e-mail en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en dit naar ieders tevredenheid oplossen. Zendingen kunnen alleen na onze toestemming retour gestuurd worden. Als door ons is vastgesteld dat de levering niet in orde is worden vervangende goederen gestuurd of wordt het aankoopbedrag teruggestort. De verzendkosten de je hebt gemaakt voor het retour sturen worden vergoed.

Staaltjes
Je kunt bij ons staaltjes aanvragen van een stof. Met de staaltjes kun je zelf de kwaliteit en de kleur van de stof beoordelen. Je kunt maximaal 10 staaltjes bestellen waarvoor wij een vergoeding vragen van € 0,50 per staaltje. Je kunt ons hiervoor mailen of het contactformulier invullen met jouw adres en de stofnummers. Je ontvangt van ons dan een e-mail met een factuurtje voor betaling en wij sturen de staaltjes toe.
Turnster
Kizzmo Designs | Buterheideveld 10 NL-8423TA Makkinga Netherlands | Tel. + 31 6 2222 5757 | info@kizzmo.nl | www.kizzmo.nl | © 2016
Terug naar de inhoud