Western wear - Kizzmo

Uitloggen
085 104 70 61
Ga naar de inhoud
Western wear

Voor deze sport is uitstraling en kwaliteit heel belangrijk. Het maken van deze kleding, gebaseerd op leer, benodigd veel vakkennis en ervaring. Verreweg de meeste opdrachten betreft combinaties die helemaal naar kleur en stijl van de klant gemaakt worden. Door gebruik van mooie stoffen en Swarovski's wordt het altijd een uniek geheel. Onze combinaties verschijnen vaak op western shows in Nederland.

De showvesten en chaps worden in de regel van suède gemaakt en de vesten zijn gevoerd. De prijs is afhankelijk van de materialen die gebruikt worden; ledersoort, Swarovski stenen, gespen en concho’s. Onze slinkies worden gemaakt van spandex stoffen en sluiten achter met een blinde rits. De kleur mogelijkheden zijn bijna talloos. Deze kunnen eenvoudig worden afgestemd op de kleur van het paard of bijvoorbeeld het pad onder het zadel.

Alle kledingstukken worden op order gemaakt. Wij hebben diverse kledingstukken als voorbeeld om te laten zien en voelen wat de mogelijkheden zijn. In principe worden specifiek door de klant bestelde ontwerpen eenmalig gemaakt. Ontwerp ideeën kunnen aangeleverd worden maar vaak ontwerpen wij de western kleding zelf.
Kizzmo
Kizzmo
Kizzmo
Kizzmo
Terug naar de inhoud